Nieuwbouw loods Pietersbierum

  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
  • gallery_main_images
thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

In Pietersbierum wordt een rijksmonument grondig opgeknapt. Achter het historische huis wordt in het vernieuwde schuurvolume extra woonruimte gecreëerd, 10m1 breed en 15m1 lang. Ontwerp: Penta Architecten