Professioneel vakmanschap van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega!

Vacature Timmerman

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een fulltime timmerman. Wij bieden jou een uitdagende functie met een passend salaris in een groeiend bouwbedrijf. Met genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, leuke collega’s, goede koffie én een kantoorhond.


Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige allround timmerman voor projecten variërend op het gebied van restauratie tot nieuwbouw. Je bent in staat om alle voorkomende stelwerkzaamheden en (tijdelijke) 
ondersteuningsconstructies uit te voeren. Daarnaast verricht je alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en assisteer je bij restauratiewerkzaamheden. Ook informeer je (tussentijds) leidinggevende, collega’s en/of opdrachtgever over uitvoering, planning, voortgang en bijzonderheden.

Wat vragen wij?
– Een bouw gerelateerde opleiding
– Ervaring in een soortgelijke functie
– Je bent communicatief vaardig en hebt een vlotte en enthousiaste werkhouding
– Je vindt het geen probleem om bij te springen bij een andere klus
– Je hebt ambitie om door te groeien

Bij Bouwbedrijf Jelle Bruinsma krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt je een eigen bus, werkt zelfstandig en zelfontplooiing wordt gestimuleerd. Het salaris is conform Bouw CAO, net als ADV, vrije dagen en de pensioenregeling.


Interesse? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar info@bouwbedrijfbruinsma.nl. Voor vragen over deze functies kun je terecht bij Jelmer Bruinsma of Rintje Miedema via tel. 0517- 642475.