Professioneel vakmanschap van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Wij bouwen verder…

Inmiddels gaan de werkzaamheden bij Bouwbedrijf Jelle Bruinsma gestaag door en zijn we druk bezig met mooie, nieuwe projecten.

Zo gaan we 24 nieuwbouwwoningen bouwen op het voormalige Aeolus-terrein in Sexbierum. Belangstellenden kunnen kiezen uit uit verschillende soorten woningen: vrijstaand, een 2/1 kap gezinswoning en een starters/levensloop woning. Meer informatie leest u hier

Ook zijn wij begonnen met de realisatie van een nieuwe showroom voor Keukencentrum Marssum. Om meer ruimte te creëren is er gekozen voor een nieuwe constructie. De oude showroom van het familiebedrijf is inmiddels gesloopt. De verkoop van keukens gaat gewoon door in een speciale tent naast het pand aan de Hegedijk. In oktober zal de verbouwing gereed zijn. 

Dit is slechts een klein deel van onze kersverse projecten. Binnenkort vertellen wij meer over onze nieuwe opdrachten en plannen.