Professioneel vakmanschap van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Nieuwe projecten!

De afgelopen weken zijn wij gestart met een aantal nieuwe projecten.

Zo zijn we bezig met de opbouw van het gemaal De Drie Polders in Lettelbert in opdracht van De Boer en De Groot. De funderingsbalken zijn gestort en deze week hebben we de vloer gelegd. Binnenkort starten we met de staalconstructie. Hier vind je foto’s van het project.

Bewaarloods Pietersbierum
Ook zijn wij inmiddels gestart met de werkzaamheden voor een nieuwe bewaarloods in Pietersbierum. Deze loods gaan we voorzien van een koelcel met luchtkoelers die ruimte biedt aan ca. 240 kisten. Naast de cel is plaats voor ca. 300 kisten, die d.m.v. natuurlijke trek worden bewaard. In de toekomst is er nog een mogelijkheid om een drukwand te plaatsen. Hier vind je meer foto’s van het project. 


Asbestrenovatie

Daarnaast zijn wij begonnen met de asbestrenovatie van een Rijksmonument aan de Bildtstraat in Harlingen. Meer informatie daarover vind je hier.