Professioneel vakmanschap van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Wij helpen bedrijven met realisatie nieuw bedrijfspand in Kiepark Franeker

In Van Wad tot Stad en de Franeker Courant staat het paginagroot: wij zijn de nieuwe eigenaar van circa twee hectare bouwgrond op de Kiehoek in Franeker. We willen de grond gebruiken voor de ontwikkeling van diverse bedrijfsgebouwen. Eigenaren Jelmer Bruinsma en Rintje Miedema: “Voor geïnteresseerden maken wij haalbaarheidsramingen en een ontwerp, regelen we de benodigde vergunningen en realiseren we de bouw. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk op het gebied van regelgeving en uitvoering.”
 

Het Harlinger bouwbedrijf heeft inmiddels opdracht gekregen van Mechanisatie Franeker om een uitbreiding te realiseren voor de opslag van gereedschappen en materieel occasions. Ook zijn er al mooie conceptplannen voor bedrijfspanden aan de zichtzijde langs de provinciale weg N384 gemaakt. De bedoeling is om aan deze locatie een representatief en uitnodigend karakter te geven. Jelmer Bruinsma en Rintje Miedema: “Daarnaast zijn we op het middenterrein bezig met het ontwikkelen van een bedrijfsverzamelgebouw, waarin we units van diverse afmetingen zullen aanbieden voor de verkoop. Je kunt kiezen tussen units van circa 100 en 150 m2 met diverse opties als kantoorruimte, zolder en toilet. Wat er uniek is aan deze locatie? Dit deel van Kiehoek wordt ‘s nachts afgesloten door een automatische schuifpoort. Voor eigenaren en gebruikers is het terrein altijd toegankelijk door elektrische bediening.”

Maatregelen
Ondanks het afgelopen grillige coronajaar ziet bouwbedrijf Bruinsma veel kansen voor de toekomst. Jelmer Bruinsma: “De bouw en overige technische beroepsgroepen zijn vooralsnog niet hard getroffen door de gevolgen van corona. Het werk gaat door, zowel op kantoor als op de bouw. We houden ons hierbij zoveel mogelijk aan de maatregelen van het RIVM en hebben ons kantoor ook opnieuw ingericht volgens de richtlijnen.”


Utiliteitsbouw
Bouwbedrijf Jelle Bruinsma is een groeiend bedrijf met circa vijftig werknemers. Het richt zich op utiliteitsbouw, woningbouw, restauratie en renovatie én op de agrarische bouw. De opdrachtgevers van het bedrijf bestaan zowel uit particulieren als woningbouwverenigingen en gemeenten. Zo realiseerde Bouwbedrijf Jelle Bruinsma onlangs naast de nieuwe brandweerkazerne in Harlingen in opdracht van Veiligheidregio Noordwest Friesland. Op het Kiepark aan De Roede leverde het bedrijf een verzamelgebouw met vijf bedrijfsunits op en een bedrijfsverzamelgebouw op de Wieken in opdracht van Hallo Services Nederland BV van ruim 1800 m2. Hiervan zijn tien units van 180 m2 bestemd voor de verhuur. Er zijn vijf units verhuurd aan Buwalda Multiservice en er zijn nog vijf units
beschikbaar! Deze worden verhuurd via Hoekstra makelaardij.

Interesse?
Heb je interesse in de ontwikkeling van je eigen bedrijfsgebouw en/ of aankoop van één van de units in het te realiseren bedrijfsverzamelgebouw op het Kiepark in Franeker? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Jelle Bruinsma in Harlingen via info@bouwbedrijfbruinsma.nl of via tel. 0517- 642 475.

Binnenkort kun je meer foto’s bekijken van de plannen voor het Kiepark. Wil je het hele artikel lezen? Dat doe je hier.