Wordt jij het verlengstuk op de bouwplaats?

Wij zoeken roterende verreikermachinist

Ben jij het verlengstuk op onze bouwplaats?

Roterende verreiker machinist m/v

Wij zijn op zoek naar een machinist op een roterende verreiker. Als verreiker-machinist ben je het verlengstuk op de bouwplaats om alle logistieke uitdagingen aan te pakken. Een flexibele instelling is ontzettend belangrijk en je zult worden ingezet voor veel verschillende bouwprojecten. Je werkt met diverse hijs- en hulpmiddelen en je hebt er ook geen problemen mee om op een rustiger moment op de dag mee te helpen op de bouwplaats. Je kunt goed zelfstandig werken, bent stressbestendig zijn en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Functie eisen:

• Je bent in het bezit van een TCVT certificaat of bent bereid om deze te halen

• Aantoonbare ervaring met een roterende verreiker

-•Een geldig VCA certificaat

• Je bent in het bezit van rijbewijs B(E), rijbewijs CE is een pré – Je hebt een flexibele instelling

• Je kunt veilig en verantwoord werken met machines

Wij bieden:

Een leuke en afwisselende baan bij een constant innoverende en groeiende organisatie. Je zult in contact komen met veel verschillende klanten en meewerken op diverse projecten. Een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een gezond en groeiend bedrijf, met een uitstekende CAO.

Interesse?
Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar
info@bouwbedrijfbruinsma.nl. Voor vragen over deze functies kun
je terecht bij Jelmer Bruinsma of Rintje Miedema via tel.
0517- 642475.