Ben jij timmerman en wil je vrijdags vrij?

Wij zoeken een eiland-timmerman

Ben jij timmerman en wil je vrijdags vrij?

Eiland-timmerman m/v

Voor onze projecten op Terschelling zijn wij op zoek naar een timmerman. Als eiland-timmerman werk je vier dagen op het eiland en ben je op vrijdag vrij. Als bouwbedrijf hebben wij voor onze werknemers een eigen woning op het eiland. Deze woning is voorzien van 2 badkamers, 2 toiletten en een eigen slaapkamer.Functie eisen:

– Een bouw gerelateerde opleiding
– Ervaring in een soortgelijke functie
– Je bent communicatief vaardig en hebt een vlotte en enthousiaste werkhouding
– Je vindt het geen probleem om bij te springen bij een andere klus
– Je hebt ambitie om door te groeien

 

Wij bieden:

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een gezond en groeiend bedrijf. Bij Bouwbedrijf Jelle Bruinsma krijg je veel verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig en zelfontplooiing wordt gestimuleerd. Het salaris is conform Bouw CAO, net als ADV, vrije dagen en de pensioenregeling.

 

Interesse?

Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar info@bouwbedrijfbruinsma.nlVoor vragen over deze functies kun je terecht bij Jelmer Bruinsma of Rintje Miedema via tel. 0517- 642475.