Professioneel vakmanschap van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega!

Vacature Timmerman / timmervrouw

Wij zoeken voor onze projecten een allround timmerman / timmervrouw die een enthousiaste doener is. Bij ons ervaar je een echt familiebedrijf met een team van gepassioneerde collega’s die voor elkaar klaar staan.


Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als zelfstandige allround timmerman en wordt ingezet voor projecten variërend op het gebied van restauratie tot nieuwbouw. Je bent in staat om alle voorkomende stelwerkzaamheden en (tijdelijke) 
ondersteuningsconstructies uit te voeren. Daarnaast verricht je alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en assisteer je bij restauratiewerkzaamheden. Het belangrijkste is je enthousiasme en je bij onze projecten je aanspreken.


Wat wij van jou verwachten
– Een bouw gerelateerde opleiding
– Ervaring in een soortgelijke functie
– Je bent communicatief vaardig en hebt een vlotte en enthousiaste werkhouding
– Je vindt het geen probleem om bij te springen bij een andere klus
– Je hebt ambitie om door te groeien

Bij Bouwbedrijf Jelle Bruinsma krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt je een eigen bus, werkt zelfstandig en zelfontplooiing wordt gestimuleerd. Het salaris is conform Bouw CAO, net als ADV, vrije dagen en de pensioenregeling.


Interesse? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar info@bouwbedrijfbruinsma.nl. Voor vragen over deze functies kun je terecht bij Jelmer Bruinsma of Rintje Miedema via tel. 0517- 642475.