Kom jij ons kantoorteam versterken?

Werkvoorbereider

Ben jij de echte spin in het web en zorg jij ervoor dat alles klaar staat voor de timmerlieden op de bouw? Dan hebben wij een bureau voor jou!

De opdracht is binnen gehaald en de werktekeningen zijn klaar. Nu is het aan jou om te zorgen dat de timmerlieden op de bouw zonder problemen kunnen starten. Je maakt een projectplanning, je stemt deze af met onze timmerlieden en onderaannemers en verzorgt een juiste inkoop van materiaal. Voor en tijdens de bouw zorg jij dat alles juist en op tijd op de bouw komt. Jij onderhoud het contact met de uitvoerder en de projectleider. Je zorgt dat iedereen op de hoogte is van wat er speelt en uitdagingen daar weet jij wel raad mee.

Wie zijn wij?

Je werkt bij ons in een middelgroot aannemers bedrijf dat graag persoonlijk werkt en geen uitdaging uit de weg gaat. Wij werken met een no-nonsens mentaliteit en ‘samen de schouders eronder zetten’ om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze oorsprong ligt in het zijn van een familiebedrijf en die sfeer voel je nog steeds! Met je collega’s heb je korte lijntjes en een gezellige, informele werksfeer. Wij denken met onze klanten mee en maken voor elke klant een oplossing op maat. Het maakt niet uit of het gaat om nieuwbouw, verbouw of restauratie elke klant verdiend evenveel aandacht. Wij werken in de woningbouw, utiliteitsbouw en agrarische bouw.

Wie ben jij?

– Jij denkt in oplossingen, geen uitdaging is te groot
– Jij neemt verantwoordelijkheid
– Jij kan goed zelfstandig werken
– Jij kan goed plannen
– Jij hebt kennis van AutoCAD en Revit

Wat krijg je van ons?

– Laptop van de zaak
– Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
– Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra
– Een team met leuke collega’s

Wil jij ons net zo graag spreken als wij jou?

Stuur dan een mailtje met een korte motivatie en je werkervaring naar info@bouwbedrijfbruinsma.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je het beste even bellen en vragen naar Jelmer Bruinsma of Rintje Miedema. Wij zijn bereikbaar op 0517 – 64247