Professioneel vakmanschap van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Overal Trans neemt Bruinsma Verhuur over

Bruinsma Verhuur wordt per 1 januari overgenomen door Overal Trans in Achlum. Eigenaren Jelmer Bruinsma en Rintje Miedema: “Wij gaan ons volledig richten op de werkzaamheden van het bouwbedrijf en onze nieuwe HSB-bedrijfstak Bynt BV.”

De activiteiten van Bruinsma Verhuur gaan over naar Willem, Tsjerk en Gosse Overal van transportbedrijf Overal Trans in Achlum. Overal Trans wordt hiermee uitgebreid met een Scania vrachtauto, dieplader en Manitou MRT2150. Willem,Tsjerk en Gosse: “Wij zijn een klein familiebedrijf uit Achlum. Deze overname biedt ons meer mogelijkheden als transportbedrijf, het is een mooie kans om onze werkzaamheden uit te breiden. Vaste chauffeur/machinist Wiebren Dijkstra blijft het vertrouwde aanspreekpunt voor het plannen van alle verreiker werkzaamheden.”


Voor verdere vragen is Tsjerk Overal het aanspreekpunt. Hij is bereikbaar op tel: 0617003735 en via e-mail: Overaltransachlum@gmail.com