Professioneel vakmanschap van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Over ons

Wat ooit begon als een eenmanszaak aan huis is uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf met 53 medewerkers. Bouwbedrijf Jelle Bruinsma, inmiddels gevestigd aan de Industrieweg in Harlingen, werd een familiebedrijf toen zoon Jelmer Bruinsma in 2014 in de onderneming stapte. Jelmer runt nu het bedrijf samen met Rintje Miedema, die zich in 2016 als uitvoerder aan het bedrijf verbond. Vervolgens werd hij projectleider, nu is hij compagnon.

Wat doen we?
Bouwbedrijf Jelle Bruinsma is werkzaam in de woningbouw, utiliteitsbouw, restauratie, renovatie, agrarische bouw en nieuwbouw, maar we doen ook klein onderhoud. We beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats, waarin we ramen, kozijnen en deuren voor renovatie en restauratiewerk kunnen fabriceren. Het kleine werk maakte Bouwbedrijf Jelle Bruinsma groot, dus dat zullen we altijd blijven doen.


Voor wie?

In Harlingen en omgeving hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd. Uiteraard willen wij iedereen graag van dienst zijn. Dat geldt voor regio Drachten en Heerenveen, maar ook voor Leeuwarden. We werken voor particulieren, woningstichtingen, gemeentes en diverse bedrijven. Dit doen we op een no-nonsense manier. Wij houden van duidelijkheid en zijn betrokken bij het hele bouwproces, van ontwerp tot realisatie.

 

Leerbedrijf 
Bouwbedrijf Jelle Bruinsma is een erkend leerbedrijf. Daarnaast zijn wij gecertificeerd bouwbedrijf (Woningborg) en zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging van bouw-en infrabedrijven.

– Woningborg
– Bouwend Nederland