Professioneel herstellen op een duurzame manier

Restauratie & Renovatie

← Terug naar home

Restauratie & Renovatie

De dienstverlening van Bouwbedrijf Jelle Bruinsma richt zich op verschillende vakgebieden. Restaureren en renoveren is daar een van. Wij staan graag op de steigers om bijzondere, historische en monumentale gebouwen op te knappen. Van kastelen, boerderijen en kerken tot karakteristieke en monumentale woonhuizen en voormalige fabrieken: onze experts hebben alle technieken onder de knie om uw project op een goede, duurzame manier te herstellen. Voor restauratie en renovatie is veel vakmanschap en kennis nodig. Iets wat u met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij ontzorgen u graag.

 

Renovatie
Het renoveren en het restaureren van een pand lijkt op het eerste gezicht hetzelfde, maar er is toch een verschil. Bij een renovatie wordt een gebouw op een dusdanige manier aangepast zodat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk hierbij aan brandveiligheid en duurzaamheid. Bij renoveren maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een gevelrenovatie uitvoeren waarbij we alles meteen goed isoleren.


Restauratie
Bij restauratie wordt een pand weer in de oude glorie hersteld. Het kan hierbij ook gaan om delen van een pand, zoals een kozijn of het dak. Bij een restauratie gebruiken we alleen traditionele materialen en technieken zodat de karakteristieke eigenschappen van monumentale panden blijven behouden.