Professioneel vakmanschap van ontwerp tot realisatie

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Ruim wonen in Sexbierum: wij realiseren 24 nieuwbouwwoningen

Op het voormalige Aeolus-terrein in Sexbierum gaan we 24 nieuwbouwwoningen realiseren. Het gaat om (half)vrijstaande woningen en ruime kavels van meer dan 600 vierkante meter. Het Aeolus-terrein is een ideale locatie om te wonen: met vrij uitzicht op het weiland en alle voorzieningen dichtbij. De supermarkt en andere faciliteiten liggen op steenworp-afstand.

Belangstellenden kunnen een keuze maken uit verschillende soorten woningen: vrijstaand, 2/1 kap  gezinswoning, starterswoning. Deze woningen worden levensloopbestendig gemaakt en ze worden modulair gebouwd. Dat betekent dat zoveel mogelijk demontabele onderdelen van de woning vooraf in de fabriek worden gemaakt in plaats van op de plek van bestemming. Dit maakt hoogwaardig hergebruik van materialen mogelijk en deze duurzame manier zorgt voor vermindering van afval en CO2-uitstoot.

Hou deze site goed in de gaten voor meer informatie over dit project. Meer foto’s vindt u hier