Degelijk vakmanschap en inventief ondernemerschap.

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

7 bedrijfsunits in Franeker te koop.

7 Bedrijfsunits op Kiepark Franeker in de voorverkoop

Op het middenterrein van de Kiehoek in Franeker hebben wij 7 bedrijfsunits in de voorverkoop.

 

Drie units van 198m2, drie units van 149m2 en één unit van 74 m2 met diverse opties als kantoorruimte, zolder en toilet.

 

Wat er uniek is aan deze locatie? Dit deel van Kiehoek wordt ‘s nachts afgesloten door een automatische schuifpoort. Voor eigenaren en gebruikers is het terrein altijd toegankelijk door elektrische bediening.

Interesse?

Heb je interesse in de ontwikkeling van je eigen bedrijfsgebouw en/ of aankoop van één van de units in het te realiseren bedrijfsverzamelgebouw op het Kiepark in Franeker? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Jelle Bruinsma in Harlingen via info@bouwbedrijfbruinsma.nl of via tel. 0517- 642 475.