Degelijk vakmanschap en inventief ondernemerschap.

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma

Per 7 november 2022 wordt Bouwbedrijf W.J. Reitsma uit Tzummarum over genomen

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma neemt Bouwbedrijf W.J. Reitsma uit Tzummarum over

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma breidt in 2022 verder uit. Het bouwbedrijf uit Harlingen neemt per 7 november 2022 Bouwbedrijf W.J. Reitsma uit Tzummarum over. Alle medewerkers van Bouwbedrijf W.J. Reitsma komen bij Bouwbedrijf Jelle Bruinsma in dienst. Ook eigenaar Willem Reitsma komt mee.

Het bouwbedrijf van Willem Reitsma bestaat al sinds 2004 en heeft een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd in Noordwest Friesland. Door de veranderende wet- en regelgeving en schaarste op de arbeidsmarkt werd gezocht naar een geschikte overnamekandidaat, waarbij voorop stond dat de continuïteit voor klanten en medewerkers gewaarborgd moet blijven. Met Jelmer en Rintje van Bouwbedrijf Jelle Bruinsma zijn daarin ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaren gevonden. Door de overname blijven de klanten van Bouwbedrijf W.J. Reitsma verzekerd van ervaren vakmensen en de goede service.

Alle medewerkers

Mede doordat alle medewerkers van Bouwbedrijf W.J. Reitsma mee overgaan naar Bouwbedrijf Jelle Bruinsma, zal er voor de bestaande klanten niet veel veranderen. Willem Reitsma zal contactpersoon blijven. Hij heeft al 30 jaar ruime ervaring in de bouw en neemt deze kennis en ervaring mee naar Bouwbedrijf Jelle Bruinsma. De activiteiten van W.J. Reitsma Verhuur blijven bestaan.

Groeiambities

De overname van Bouwbedrijf W.J. Reitsma past in de groeiambities van Bouwbedrijf Jelle Bruinsma. Rintje Miedema over de overname: “De overname past in onze ambitie om de komende jaren gestaag verder te groeien in Friesland. Ook de ervaring van de werknemers van Bouwbedrijf W.J. Reitsma vormen een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma is een groeiend bedrijf met 55 werknemers. Het richt zich op utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie, restauratie én op de agrarische bouw. De opdrachtgevers van het bedrijf bestaan zowel uit de zakelijke markt als woningbouwverenigingen, gemeenten en particulieren.

Bouwbedrijf W.J. Reitsma is sinds 2004 actief in Noordwest-Friesland. Met de door de jaren opgebouwde kennis en ervaring staan zij bekend om hun maatwerk en persoonlijke aandacht voor nieuwbouw en renovatie, verbouw en onderhoud, zowel voor de particulier, het bedrijfsleven als de agrarische sector.