Wij zoeken jou!

Timmerman specialisatie onderhoud

Heb jij passie voor het werken aan bestaande bouwwerken om ze op te knappen of een mankement te verhelpen. Dan zoeken wij jou! 

Ben je bezig op een geplande klus en krijg je telefoon van de werkvoorbereider om naar een spoed klus te gaan? Geen probleem, jij schakelt zo tussen de verschillende projecten. Je laat de geplande klus netjes achter en rijdt met je eigen werkbus naar de klant met de spoedklus. Jouw werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, de ene week vervang je het dak van een woning, de andere week ben je druk met het herstellen van kozijnen of het afhangen van deuren. De variatie in je werk dat is waar jij enthousiast van wordt.

Wie zijn wij?

Je werkt bij ons in een middelgroot aannemers bedrijf dat graag persoonlijk werkt en geen uitdaging uit de weg gaat. Wij werken met een no-nonsens mentaliteit en ‘samen de schouders eronder zetten’ om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze oorsprong ligt in het zijn van een familiebedrijf en zodra jij bij die sfeer voel je nog steeds! Met je collega’s heb je korte lijntjes en een gezellige, informele werksfeer. Wij denken met onze klanten mee en maken voor elke klant een oplossing op maat. Het maakt niet uit of het gaat om nieuwbouw, verbouw of restauratie elke klant verdiend evenveel aandacht.

Wie ben jij?

– Jij bent proactief
– Jij denkt in oplossingen, geen uitdaging is te groot
– Jij voelt je verantwoordelijk voor je werk
– Jij kan goed zelfstandig werken
– Jij hebt een bouw gerelateerde opleiding
– Jij bent flexibel en hebt geen moeite met schakelen tussen verschillende werkzaamheden

Wat krijg je van ons?

– Eigen bus met gereedschap
– Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
– Telefoonvergoeding
– Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra
– Een team met leuke collega’s

Wil jij ons net zo graag spreken als wij jou?

Stuur dan een mailtje met een korte motivatie en je werkervaring naar info@bouwbedrijfbruinsma.nl. Heb je nog vragen? an kan je het beste even bellen en vragen naar Jelmer Bruinsma of Rintje Miedema. Wij zijn bereikbaar op 0517 – 642475.