Jij bent een kei in het houden van overzicht!

Uitvoerder

Word jij enthousiast van meewerken aan het succes van bouwprojecten, en zie jij op de bouwplaats niets over het hoofd? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Een nieuwbouwproject of een verbouwproject dat maakt jou niets uit. Jij zorgt er voor dat jij samen met jouw timmermannen en onderaannemers het project tot een goed einde brengt. Tijdens de bouw houd jij het overzicht, heb je contact met de werkvoorbereider/projectleider en waarborg je de kwaliteit. Jij bent hét aanspreekpunt op de bouw. Na oplevering ben je trots op het resultaat en heb jij onderweg alle uitdagingen weer weten op te lossen.

Wie zijn wij?

Je werkt bij ons in een middelgroot aannemers bedrijf dat graag persoonlijk werkt en geen uitdaging uit de weg gaat. Wij werken met een no-nonsens mentaliteit en ‘samen de schouders eronder zetten’ om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze oorsprong ligt in het zijn van een familiebedrijf en zodra jij bij ons als uitvoerder komt werken voel je die sfeer nog steeds! Met je collega’s heb je korte lijntjes en een gezellige, informele werksfeer. Wij denken met onze klanten mee en maken voor elke klant een oplossing op maat. Het maakt niet uit of het gaat om nieuwbouw, verbouw of restauratie elke klant verdiend evenveel aandacht. Wij werken in de woningbouw, utiliteitsbouw en agrarische bouw.

Wie ben jij?

– Jij bent proactief
– Jij voelt je verantwoordelijk voor je werk
– Jij denkt in oplossingen, geen uitdaging is te groot
– Jij werkt graag met collega’s en bent communicatief vaardig
– Jij hebt een bouw gerelateerde opleiding
– Jij bent graag de schakel tussen de bouw en het kantoor

Wat krijg je van ons?

– Eigen bus met gereedschap
– Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
– Telefoonvergoeding
– Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra
– De mogelijkheid om je te ontwikkelen
– Een team met leuke collega’s

Wil jij ons net zo graag spreken als wij jou?

Stuur dan een mailtje met een korte motivatie en je werkervaring naar info@bouwbedrijfbruinsma.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je het beste even bellen en vragen naar Jelmer Bruinsma of Rintje Miedema. Wij zijn bereikbaar op 0517 – 642475.