Calculator

Onze opdrachtgever Jelle Bruinsma begon ooit als een eenmanszaak aan huis, inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf met ruim 50 medewerkers. Jelle Bruinsma richt zich dagelijks op de woningbouw, utiliteitsbouw, restauratie, renovatie, agrarische bouw en nieuwbouw, maar ook doen ze klein onderhoud. Jelle Bruinsma beschikt over een eigen timmerwerkplaats waarin ze ramen, kozijnen en deuren voor renovatie en restauratie produceren. Het kleine werk heeft Jelle Bruinsma groot gemaakt, dit blijven ze dus ook altijd doen.

Onze opdrachtgever Jelle Bruinsma begon ooit als een eenmanszaak aan huis, inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf met ruim 50 medewerkers. Jelle Bruinsma richt zich dagelijks op de woningbouw, utiliteitsbouw, restauratie, renovatie, agrarische bouw en nieuwbouw, maar ook doen ze klein onderhoud. Jelle Bruinsma beschikt over een eigen timmerwerkplaats waarin ze ramen, kozijnen en deuren voor renovatie en restauratie produceren. Het kleine werk heeft Jelle Bruinsma groot gemaakt, dit blijven ze dus ook altijd doen.

Maak jij met jouw berekeningen mogelijk dat Jelle Bruinsma voor de juiste prijs het project binnenhaalt? Dan ben ik op zoek naar jou!

Wanneer een opdrachtgever vraagt om een prijs te maken voor een project, sta jij als calculator te popelen om een prijs neer te zetten. In deze prijs houd jij als calculator rekening met alle bouwvoorschriften, tekeningen, technische omschrijvingen en prijsontwikkelingen. Tijdens dit proces communiceer jij met de projectleider en de tekenaar. Als calculator zie jij geen detail over het hoofd. Dankzij jouw zorgvuldige berekening is het project voor de juiste prijs binnengehaald. Als calculator zorg jij dat de (definitieve) begroting in orde wordt gemaakt. Vanuit daar wordt het project zonder zorgen overgedragen aan de projectleider en de werkvoorbereider.

Wie ben jij?
– Relevante werkervaring als calculator
– Kennis van AutoCAD, Revit en IBIS-TRAD

Competenties
Zelfstandig werken
– Nauwkeurig werken
– Prioriteiten stellen

Jelle Bruinsma biedt;
– Een leuke en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een open cultuur
– Een verantwoordelijke functie met volop ruimte op zowel organisatie- als op persoonlijk gebied
– Marktconform salaris op basis van jouw ervaring
– Laptop van de zaak
– Flexibele arbeidstijden
– Een werkweek van 40 uur (32-36 uur is bespreekbaar)

Headhuntersteam verzorgt voor Jelle Bruinsma exclusief de werving en selectie. Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ytsen Bijlsma, consultant Bouw en Civiel bij Headhuntersteam, 058 – 216 15 82 of  06 – 40 48 05 28 of via y.bijlsma@headhuntersteam.nl