Kom jij ons kantoorteam versterken?

Werkvoorbereider

Onze opdrachtgever Jelle Bruinsma begon ooit als een eenmanszaak aan huis, inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf met ruim 50 medewerkers. Jelle Bruinsma richt zich dagelijks op de woningbouw, utiliteitsbouw, restauratie, renovatie, agrarische bouw en nieuwbouw, maar ook doen ze klein onderhoud. Jelle Bruinsma beschikt over een eigen timmerwerkplaats waarin ze ramen, kozijnen en deuren voor renovatie en restauratie produceren. Het kleine werk heeft Jelle Bruinsma groot gemaakt, dit blijven ze dus ook altijd doen.

De mentaliteit binnen de organisatie is no-nonsense, samen de schouders eronder en de klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, meedenken met de klanten en voor elke klant een oplossing op maat, dat is waar Jelle Bruinsma voor staat. Van origine is Jelle Bruinsma een familiebedrijf, dit is ook de sfeer die er heerst. Samen met je collega’s heb je korte lijntjes en een gezelliger, informele werksfeer.

Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft, optreedt als aanspreekpunt en kun jij goed communiceren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wanneer de opdracht is binnen gehaald en de werktekeningen klaar zijn, is het aan jou als werkvoorbereider om er voor te zorgen dat de timmerlieden op de bouw zonder problemen kunnen starten. Als werkvoorbereider maak je een juiste projectplanning, stem jij deze af met de timmerlieden en onderaannemers en verzorg jij de inkoop van het juiste materiaal. Voor en tijdens de bouw zorg jij als werkvoorbereider dat alles juist en op tijd op de bouw aanwezig is. Tijdens de gehele opdracht onderhoud jij contact met de uitvoerder en de projectleider over de voortgang van het project. Als werkvoorbereider zorg jij er voor dat een ieder die daar belang bij heeft op de hoogte is van te ontwikkelingen van het project. Is er een uitdaging? Geen probleem, hier heb jij een oplossing voor!

Wie ben jij?
– Minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde
– Kennis van AutoCAD en Revit

Competenties
Nauwkeurig
– Communicatief vaardig
– Teamplayer

Jelle Bruinsma biedt;
– Een leuke en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een open cultuur
– Een verantwoordelijke functie met volop ruimte op zowel organisatie- als op persoonlijk gebied
– Een team met leuke collega’s
– Marktconform salaris op basis van jouw ervaring
– Laptop van de zaak
– Flexibele arbeidstijden
– Een werkweek van 40 uur (32-36 uur is bespreekbaar)

Headhuntersteam verzorgt voor Jelle Bruinsma exclusief de werving en selectie. Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ytsen Bijlsma, consultant Bouw en Civiel bij Headhuntersteam, 058 – 216 15 82 of  06 – 40 48 05 28 of via y.bijlsma@headhuntersteam.nl